Kjøkken fra Drømmekjøkkenet

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet - mange fasetter og uten grenser

Et kjøkken fra Drømmekjøkkenet kan ha mange ulike former og uttrykk. Et kjøkken er ikke bare et kjøkkenskap og en benkeplate, det er så mye mer. Det er detaljene som former helheten pleier vi jo å si, og slik er det også i kjøkkenet. Drømmekjøkkenet har laget ulike tilbehørskonsepter som hjelper deg med å gi kjøkkenet et særegent preg og en unik følelse. Du kan lese mer om vårt sortiment og våre tilbehørskonsept nedenfor.

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet - System 10

System 10

System 10 er et tilbehørskonsept som gir kjøkkenet en møbelfølelse.
Vi ville bygge kjøkkenet på en arkitektonisk måte, der de ulike modulene løftes fram og ”eier” sin egen form. Konseptet System 10 er basert på ulike tilbehør som alle er 10 mm. tykke. Ved å bruke smale distanser og frisider kan man skape linjer og geometrier i kjøkkenet. Vi synes at dette blir et moderne kjøkken med møbelfølelse.

System 10 kan brukes på vårt kjøkkenskrog med høyden 768 mm.

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet - Classic

Classic

Classic er et tilbehørskonsept som vi har laget for å kunne gjenskape følelsen av det gamle klassiske stedsbygde kjøkkenet. De større avstandsstykkene og frisidene er hele 25 mm tykke, bare for å forsterke inntrykket av det gedigne i et kjøkken bygd på stedet. Den fremtrukne sokkelen minner også om svunne tider. Før i tiden lot man nemlig gulvlisten fortsette rundt det stedsbygde kjøkkenet for å ramme inn hele rommet. Vi synes at vi har gjenskapt følelsen av det gamle, klassiske stedsbygde kjøkkenet ganske godt med vårt kjøkkenkonsept Classic.

Tilbehørene til Classic kan brukes på vårt kjøkkenskrog med høyden 768 mm.

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet - Standard

Standard

Vårt Standard sortiment har vært under utvikling i mange år – det er bra innarbeidet og vi har et bredt og godt utvalg. Sortimentet inneholder, foruten et bredt utvalg av kjøkkenmodeller, en mengde ulike kjøkkentilbehør og innredning tilpasset vårt 719 mm. høye skrog. Tilbehøret skal komplettere frontene , og skape elegante, funksjonelle løsninger til kjøkkenet.

Alt kjøkkentilbehør og innredning i standard er tilpasset vårt 719 mm. høye skrog.

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet - Tradisjon

Tradisjon

Tradisjon er et tilbehørskonsept som består av detaljer inspirert av det gamle, tradisjonelle herregårdskjøkkenet. Tilbehøret i tradisjonsserien holder høy håndverkskvalitet og det er utformet slik at de forskjellige detaljene passer godt sammen. Fra gulv til tak, med Tradisjon gir vi deg muligheten til å planløse et veldig personlig og gjennomarbeidet kjøkken med mange vakre detaljer.

Alt tilbehør i Tradisjon er tilpasset vårt 719 mm. høye skrog.