Bø Installasjon AS

 • Adresse: Stasjonsveien 17, 3800 Bø i Telemark
 • Telefon: 35 06 03 63
 • Drømmekjøkkenet i Bø er en liten butikk på ca 100m2, men husk at det er ikke størrelsen som teller! Vi setter servicen i høysetet, og fornøyde kunder ligger strødd i hele Telemark. Vi forhandler ikke bare kjøkken og hvitevarer, men også bad og garderobe. Når vi i tillegg har Expert, Christiania belysning og Til heimen – interiør under samme tak, så er det bare å planlegge god tid når du kommer. Vi har gratis kaffe også!

  Hvis du ikke har skjønt det allerede så ligger vi godt plassert på Ekspertsenteret. Her finner du alt du trenger til prosjektet ditt. Vi kan levere elektriker, rørlegger, murer og snekker – og alle holder til her på huset. Vi tar av oss av all koordinering, her får du èn befaring, èn pris, èn fremdriftsplan. Enklere blir det ikke!

  Vi har kjøkken i flere prisklasser, så ikke bli skremt av navnet. Drømmekjøkkenet er slett ingen uoppnåelig drøm. Her snakker vi om et kjøkken som gir ekte hverdagsglede, med et hint av luksus.

  Så går du med kjøkkenplaner i magen eller bare har en drøm om nytt kjøkken, stikk innom for en uforpliktende prat. Vi kommer gjerne hjem til deg for å hjelpe deg med planleggingen av ditt nye drømmekjøkken.

  Da gleder vi oss til å se deg, vi har kaffen klar!

 • Forhandlere av kjøkken
 • Forhandlere av garderobe

Akkurat nå har vi kampanje på kjøkken og baderom

Åpningstider:

Mandag:09:00-17:00
Tirsdag:09:00-17:00
Onsdag:09:00-17:00
Torsdag:09:00-17:00
Fredag:09:00-17:00
Lørdag:10:00-15:00

Våre selgere i butikken:

Jeg vil bli kontaktet av Bø Installasjon AS:

Fyll ut navn og enten e-postadresse eller telefonnummer. Dine opplysninger slettes etter at formularet er sendt til butikken.